Erdoğan'dan şok eden Almanya yorumu: 'Aynısı Fransa'da da olacak'!

Erdoğan'dan şok eden Almanya yorumu: 'Aynısı Fransa'da da olacak'!

Almanya'nın Münster kentinde bir aracın kalabalığın arasına dalmasının ardından açıklama yapan Erdoğan, 'Aynısı Fransa’da da olacak' dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin Denizli'deki il kongresinde halka ve partililere seslendi. 

Erdoğan, aynı saatlerde Almanya'nın Münster kentinde bir aracın kalabalığın arasına dalmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fransa'ya seslenen Erdoğan, ''(Afrin'de) Ne tüneller açmışlar, yerin altında hastaneler yapmışlar. Fransızların meşhur bir şirketi vardır, çimento üretir. Oralardan aldıkları çimentolarla o tünelleri yaptılar. Ondan sonra Fransa akıl veriyor. Fransa, teröre yardakçılık yapıyorsun, destek veriyorsun ve ondan sonra teröristleri Elize Sarayı'nda da ağırlıyorsun. Bunların hesabını veremeyeceksiniz, ondan sonra bu terör belasından da kurtulamayacaksınız. İşte bak Almanya'da teröristlerin neler yaptığını görüyorsunuz değil mi? Fransa'da da olacak. Batı bu teröristleri besledikçe batacaksınız" diye konuştu.

Erdoğan konuşmasının devamında Afrin harekatının başarılı geçtiğini savunarak, "Şimdi kendi SİHA'larımızla teröristleri vuruyoruz. ABD'den SİHA istedik, kongre onay vermiyor dediler. Bu Türk komşular bizi teknoloji sahibi yaptı. Zırhlı taşıyıcılarımızı yapmazsanız, adam sizi kuş kafesinde avlar gibi avlar. Ama şimdi bunu yapıyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.