Erdoğan kapalı kapılar ardında talimat verdi...HDP...

Erdoğan kapalı kapılar ardında talimat verdi...HDP...

AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın seçmenlerine, “HDP’yi yakın markaja alarak baraj altında bırakması” için talimat verdiği görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin 9 Haziran’da düzenlediği Mahalle Başkanları Toplantısı’nda, “Bunları dışarıda konuşmam” diyerek, partilileri HDP’yi baraj altında bırakmak üzere seçmen listelerinden HDP’lileri tespit etmeye ve “markaja almaya” çağırdığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Erdoğan şu ifadeleri kullanıyor:

“HDP üzerinde parti teşkilatımızın çok farklı çalışma yapması lazım. Bunu dışarıda konuşmam. Burada sizlerle konuşurum. Niye sizlerle konuşuyorum, çünkü onların baraj altı kalması demek bizim durumumuzun çok daha iyi bir noktaya gelmesi demektir. (Alkış) Dolayısıyla da her ilçede arkadaşlarım, özellikle onlar üzerinde çok farklı çalışması lazım. Çünkü siz kim kimdir bunu çok iyi biliyorsunuz. Öyle mi? (Öyle öyle) Çünkü mahalle temsilcilerimiz kimin kim olduğunu bilmiyorsa o zaman zaten bu görevi bıraksın. Bilmemiz lazım. Alacaksınız önünüze sandık seçmen listesini, bu sandık seçmen listesinde kim kimdir, buna göre onlar üzerinde özel bir çalışma yapmanız inanıyorum ki bize çok farklı bir netice getirecektir. Markaja alacaksınız, markaja. Çünkü…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.