ENKS: Soçi'ye katılacağız

ENKS: Soçi'ye katılacağız

Geçtiğimiz Perşembe günü Türkiye Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten ENKS Türkiye Temsilcisi Osman Melo, ENKS’nin Suriye Ulusal Diyalog Kongresi’ne geniş katılımlı bir heyet ile temsil edileceğini söyledi.

A+A-

BasNews’e konuşan ENKS Türkiye Temsilcisi Osman Melo, ENKS’nin Rusya öncülüğünde bu ayın sonunda gerçekleşmesi beklenen Suriye Ulusal Diyalog Kongresi’ne geniş katılımlı bir heyet ile temsil edileceğini söyledi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Türkiye Dışişleri Bakanlığı yetkililer ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten ENKS’li Osman Melo görüşmede; Soçi’de gerçekleştirilecek olan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi, Suriye krizinde gelinen aşama ve Suriye muhalefetinin durumuna ilişkin karşılıklı fikir alış-verişinde bulunulduğunu dile getirdi.

ENKS’nin Suriye Ulusal Diyalog Kongresi’ne katılacak heyeti oluşturmak için harekete geçtiğini belieten Melo, “Soçi’deki toplantıya katılacak, her kesimden Suriyeli Kürt ve diğer halkların temsilcilerinin yer alacağı geniş katılımlı bir heyeti oluşturacağız. Bu konuda çalışmalarımız var” dedi.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.