Diyarbakır kayyımının adı Afrin'e atılan havan mermisinde

Diyarbakır kayyımının adı Afrin'e atılan havan mermisinde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Cumali Atilla’nın ismi, Afrin’e atılan havan mermisinin üzerine yazılıp, verdiği destekten dolayı teşekkür edildi.

A+A-

Kayyım atanan belediyeler ile ilgili haberler paylaşan “Kayyum Haber@kayyumdanhaber" adlı bir hesap tarafından yapılan paylaşımda, Afrin’de sivilleri de hedef alan bombalardan birinin üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Cumali Atilla’nın isminin yazıldığı görüldü.

Havan mermisinin üzerine ismi yazılan kayyum Atilla’ya yine “#Zeytindalı #Afrin Diyarbakır BB Başkanımız Sayın Cumali Atilla. Başkanımıza Afrin’e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz... Selamlar” denilerek teşekkür notu da yazıldı. 

İLK DEĞİL
 Atilla’nın isminin Afrin’e atılan havan mermisinin üzerine yazılması ilk değil. Daha önce de aralarında CHP’li belediye başkanlarının da bulunduğu siyasetçilerden kamu görevlilerine ve iş insanlarına kadar birçok kişinin ismi atılan  bu bombaların üzerine yazılmıştı.

(Mezopotamya Ajansı)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.