Diyarbakır Eczacılar Odası seçimlerini beyaz liste kazandı

Diyarbakır Eczacılar Odası seçimlerini beyaz liste kazandı

.

A+A-

Diyarbakır Eczacılar Odası, Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu yaparak 2021-2023 dönemi için Yönetim Kurulunu seçti. Beyaz, Mavi ve Sarı olmak üzere 3 liste ile girilen seçimlerde 4 eczacı Beyaz Listeden, 3 kişi Mavi Listeden seçilerek Yönetim Kuruluna seçildi.

Yönetim Kuruluna seçilen eczacılar şunlar: Ecz. Mahmut Sert, Helin Güneş, Halim Aşan, Menduh Şener, Abdurrahman Bayın, Cevdet Kara ve Kevser Buğdaycı oldu.

Başarılı bir seçim süreci geçirdik

Eczacılar Odası tarafından yapılan açıklamada, “Son derece yüksek ve örnek sayılabilecek bir katılımla, başarılı bir seçim süreci geçirdik. Seçimler doğası gereği rekabet barındırsa da Odamız için ayrışma ve kutuplaşma değil birlikte çalışma ve gelişme kültürünü içermektedir. Seçimlere katılarak oy kullanan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Amacımız, mesleğimizi daha iyi koşullarda icra edebileceğimiz bir toplumsal ortamı yaratmak için mücadele etmektir. Yönetim Kurulu ve diğer yönetim organlarımızı oluşturduktan sonra bu amaç doğrultusunda çalışmaya başlayacak, hedef ve önceliklerimizle ilgili sürekli paylaşım halinde olacağız. Yeni yönetim döneminin Odamız için hayırlı olmasını, başarılı işler yapmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

(Kaynak: Tigris Haber)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.