Bolu’da parkta oturan 4 Suriyeli bıçaklandı: “Niye oturuyorsunuz burada, defolun ülkemizden”

Bolu’da parkta oturan 4 Suriyeli bıçaklandı: “Niye oturuyorsunuz burada, defolun ülkemizden”

.

A+A-

Bolu'da parkta oturan 4 Suriyeli ırkçı saldırıya uğradı. İki grup arasındaki tartışma Suriyelilerin bıçaklanmasıyla sonlandı. Saldırganlar, "Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden" diyerek 4 Suriyeliyi darp etti. Saldırı yapan 4 kişi tutuklandı.

DHA’nın haberine göre, saldırı dün (12 Ağustos) akşam saatlerinde Bolu’daki Atatürk Orman Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, M.A, Ş.T, Ş.Ö. ve A.A, parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H, A.A, M.E. ve S.A’ya “Niye oturuyorsunuz burada, defolun gidin ülkemizden” dedi. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Suriye uyruklu A.H.H, A.A. ve S.A. bıçaklandı, M.E. ise darp edildi.

Çevredekilerin müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. A.A.H. ve M.E. tedavilerinin ardından taburcu olurken, S.A. ve A.A’nın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Yaralanan Suriyelilerin hayati tehlikesi yok. Gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.