Ayhan Bilgen: HDP’ye yönelik eleştiri ve önerilerime son veriyorum

Ayhan Bilgen: HDP’ye yönelik eleştiri ve önerilerime son veriyorum

.

A+A-

Eski HDP milletvekili ve Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “HDP için hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan, büyük bedeller ödeyen insanlara duyduğum saygının bir gereği olarak bugüne kadar yürütmeye çalıştığım eleştiri, tartışma ve özellikle daha iyi olmasına yönelik önerilerimi artık tamamen bitiriyorum” dedi.

HDP’den istifa eden ve yeni bir oluşum için yola çıkan Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

HDP’ye yönelik eleştirileri hakkında Ayhan Bilgen, yaptığı paylaşımına “HDP ile ilgili tartışmayı sonlandırıyorum!” notunu düştü.

Ayhan Bilgen’in açıklaması şöyle:

“HDP için hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan, büyük bedeller ödeyen insanlara duyduğum saygının bir gereği olarak bugüne kadar yürütmeye çalıştığım eleştiri, tartışma ve özellikle daha iyi olmasına yönelik önerilerimi artık tamamen bitiriyorum.

Belli ki yaptığım öneriler, eleştiriler, tartışmalar; tümüyle karalama amacıyla iftira ve kirli kampanyaların aracı haline getirilmek isteniyor.

Herkes layık olduğu şekilde yönetilir.”

/t24/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.