AKP'nin 'sahte' dediği belgeler basına dağıtıldı!

AKP'nin 'sahte' dediği belgeler basına dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında devam eden, Erdoğan’ın, "ispatla, istifa ederim" dediği ‘yurtdışı para hareketleri' iddialarına yönelik ‘O belgeler’ bugün basınla paylaşıldı.

A+A-

Kılıçdaroğlu’nun, Man Adası belgelerini CHP Grup toplantısında açıkladığı belgelere dair Erdoğan da yaptığı açıklamada "giden para yok, gelen para var!" dedi. Yaşanan tartışmalardan sonra hükümete yakın medya, belgelerin sahte olduğunu ve CHP'nin de bunları yayımlayamadığını ileri sürdü. CHP kanadından ise bugün belgelerin kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

 

O açıklamanın ardından CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği belgelere ilişkin basın toplantısı düzenledi. Özel'in düzenlediği toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gösterdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınlarının para transferlerini gösteren belgeler basınla paylaşıldı.

Belgelerin basın ile paylaşılmasının ardından CHP, belgelerin tamamını partinin resmi internet sitesi üzerinden yayınladı.

 

 

İktidar ve iktidara yakın medyanın 'sahte' olduğunu ileri sürdüğü, CHP'nin ise 'gerçek' dediği ve Bülent Tezcan'ın basın açıklamasıyla paylaştığı evraklardan bazıları:mustafa-erdogan.jpgziya-ilgen-(eniste).jpgahmet-burak-erdogan.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.