Afrin/ TSK 7 noktada duvarları kaldırdı

Afrin/ TSK 7 noktada duvarları kaldırdı

TSK'nın operasyon için Afrin’in doğu kanadında ÖSO ile birlikte kente giriş yapacağı 7 nokta belirlediği, ÖSO birliklerinin de TSK’nın operasyonuna destek için bölgeye nakledildiği bildirildi. Sınır hattında 12 noktada operasyon için sınır duvarları da ka

A+A-

7 nokta belirlendi, 12 noktada duvarlar kaldırıldı!

TSK operasyon için Afrin’in doğu kanadında Türk askerinin ÖSO ile birlikte kente giriş yapacağı 7 nokta belirlendi. 4 farklı gruptan oluşan ÖSO birlikleri de TSK’nın operasyonuna destek için bölgeye nakledildi. Sınır hattında 12 noktada operasyon için sınır duvarları kaldırıldığı belirtildi.

 

Rusya’nın Türkiye sınır hattına yakın 3 bölgedeki 61 askerini kentin güneyindeki Minnig Askeri Üssü’ne çektiği iddia edildi.. Ancak kritik 6 bölgede toplam 102 Rus askerinin hâlâ yerlerini koruduğu belirtildi. Yerel kaynaklar ise Rus askerlerinin çekildiği haberlerini yalanlıyor.

Cerablus ve Azez hattında  4 ayrı gruptan oluşan Türkiye Destekli ÖSO üyeleri bölgeye sevk edilirken, Afrin’in doğu kanadında Türk askerinin ÖSO ile birlikte kente giriş yapacağı 7 nokta belirlendi. Türkiye-Afrin sınır hattında da 12 noktada operasyon için sınır duvarlarının kaldırıldığı kaydedildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.