9 gündür gözaltında bulunan PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş Tutuklandı-PAK yarın konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek

9 gündür gözaltında bulunan PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş Tutuklandı-PAK yarın konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek

9 gündür İzmir'de gözaltında tutulan PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş'e tutuklama kararı çıkarıldı. PAK, Amed'de yarın saat 11.00'de Ermiş ve parti üyelerine yönelik gözaltı ve soruşturmalara dair basın toplantısı düzenleyecek.

A+A-

"Basın Toplantısına çağrı

PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş Tutuklandı

PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş, 14.02.2018 günü sosyal medyadaki paylaşımları gerekçe gösterilerek, İzmir’de polisler tarafından gözaltına alınmıştı. Dokuz günlük gözaltı sürecinden sonra 22.02.2018 günü İzmir’de çıkarıldığı mahkeme tarafından Mehmet Ermiş hakkında tutuklama kararı verildi.

PAK Parti Meclisi Üyesi Mehmet Ermiş’in tutuklanması kararını kınamak ve son dönemlerde yönetici ve üyelerimize yönelik gözaltı, soruşturma ve hapis cezalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunmak amacıyla bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı bu basın toplantımıza çağırıyoruz.

PAK Basın ve İletişim Bürosu

Yer : PAK Diyarbakır İl Teşkilatı (Gevran Caddesi Kocakaya Apt. Kat:2 No:4, Yenişehir/ Diyarbakır)

Tarih:24.02.2018

Saat:11.00

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.