Urfa ve Elazığ'da caddeler, evler, tarlalar su altında kaldı

.

Urfa'da öğle saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü sağanakla birlikte yollar yine adeta göle döndü. Elazığ'da ise birçok ev ve tarım arazisi su altında kaldı.

 Depremden 1.5 ay sonra selin vurduğu, 17 kişinin vefat ettiği Urfa, günler sonra yeniden sağanakla felç oldu.

Kent merkezinde öğle saatlerinde başlayan sağanak birçok cadde ve sokağı adeta göle çevirdi. Bazı küçük derelerde taşkın meydana geldi, evleri işyerlerini su bastı. 

Belediye, merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi ve Muradiye Mahallesi'nde evinde mahsur kalan bazı vatandaşları kepçeyle bulundukları yerden çıkardı.

Elazığ’da da kent merkezinde sokakları su bastı. Akçakiraz Beldesi’nde derelerin taşması sonucu Bahçekapı ve Yenice mahallelerinde bazı ev, ahır ve tarım arazileri su altında kaldı. 

Kurdistan Haberleri

Başkan Barzani’den FIFA ödülü alan Zaho taraftarına tebrik mesajı
Gazze’ye istikrar gücü planı: Türkiye’nin toplantıya davet edilmediği iddiası
Diyarbakır Cezaevi tanıklıkları beyaz perdeye taşınıyor
Şii lider Kürt çiftçiler için devrede: ‘Arapların sözleşmeleri durduruluyor’
Mustafa Özçelik: 'En İyi Taraftar' ödülü, Zaxospor taraftarlarına ve dünyadaki tüm Kürtlere kutlu olsun