Ürdün Parlamento Başkanı’ndan Kürdistan Bölgesi’ne ziyaret!

.

Ürdün Haşimi Krallığı Temsilciler Meclisi Başkanı Sultan Abdelmonem Al-Odat, Kürdistan Bölgesi’ne ulaştı. Meclis Başkanı’nı Erbil Uluslararası Havaalanı’nda Kürdistan Parlamentosu Başkanı Rêwaz Fayiq karşıladı.

Ürdün Haşimi Krallığı Temsilciler Meclisi Başkanı Sultan Abdelmonem Al-Odat bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere bu sabah saatlerinde Erbil Uluslararası Havaalanı’na ulaştı.

Sultan Abdelmonem Al-Odat ve beraberindeki heyeti, havaalanında Kürdistan Parlamntosu Başkanı Rêwaz Fayiq karşıladı.

Edinilen bilgilere göre; Ürdün Haşimi Krallığı Temsilciler Meclisi Başkanı Sultan Abdelmonem Al-Odat,  Kürdistan Kürdistan Bölgesi Neçirvan Barzani ardından Başkan Barzani ile görüşecek. Görüşmeler sonrası, Kürdistan Parlamentosu’nda ziyaretine ilişkin bir basın açıklama yapması bekleniyor. 

Kurdistan Haberleri

Rojava'da entegrasyon tartışması: Statüden siyasi haklara
Occo Mahabad’ın Medlerden Günümüze Kürt Belleği Kitabı Çıktı
Musa Anter’den aşırı vergi talebi ve ajanlıkla suçlama belgeleri
Zeydi-Trump buluşmasında dikkat çeken ayrıntı: Neden yalnızdı?
Mekke Anlaşması: Husilere karşı Riyad'a destek toplantısı