Trump: Seçimi bizden çalmaya çalışıyorlar, buna izin vermeyeceğiz

.

ABD Başkanı Donald Trump, seçimlere ilişkin, "Büyük avantajımız var ama onlar (Demokratlar) seçimi bizden çalmaya çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

ABD'deki 59’uncu başkanlık seçimlerinde birçok eyalette sonuçlar açıklanırken, ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Twitter'dan açıklama yaptı. 

Trump paylaşımında, "Büyük avantajımız var ama onlar (Demokratlar) seçimi bizden çalmaya çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Oylar sandıklar kapatıldıktan sonra kullanılmamalı" ifadelerini kullandı.

Başka bir paylaşımında ise Trump, ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacağını belirtti. 

Trump'ın Twitter paylaşımlarını, Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın açıklama yaptığı saatlerde yapması da dikkatlerden kaçmadı. 

Öte yandan, Trump'ın paylaşımına Twitter, "Bu Tweette paylaşılan içeriklerin bir kısmı veya tümü tartışmalıdır ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma konusunda yanlış yönlendiriyor olabilir" şeklinde uyarı etiketi koydu.

 

Amerika Haberleri

Kürdistan Bölgesi’ndeki 4 bin camide hutbelerde ortak tema: Ulusal birlik ve Rojava
Ali Fikri Işık: Rojava’da stratejik daralma: Dengeler ve gelecek senaryoları
Barzani Yardım Vakfı’ndan Rojava’ya 67 Tırlık Yardım Konvoyu
Mazlum Abdi’den Şam anlaşması sonrası kritik açıklama
Halep’te asayiş üyesinin cenazesini binadan atan kişi hakkında yeni iddia: Mısır’ın aradığı terörist