Suriye ordusundan İdlib hamlesi...Operasyon kapıda!

İdlib sınırına askeri teçhizat ve mühimmat takviyesi yaptığı belirtilen Suriye ordusunun, bölgeyi militanlardan kurtarmak için büyük bir operasyon hazırladığı bildirildi.

Sputnik'in haberine göre, Suriye ordusundan bir kaynak, "Askeri birlikler, Hama bölgesinin kuzeyine konuşlandırılıyor. Bir sonraki aşamada, Ceyş el-İzza örgütünün Kafr Zita, el-Latamina, Latmin, el-Zekat Arbain, el-Lahaya ve Ma'arkaba köylerindeki mevzilerine taarruz planlanıyor" ifadelerini kullandı.

İdlib bölgesindeki militanların Suriye ordusu mevzilerine geniş kapsamlı saldırı hazırlığı içinde olduğu yönünde bilgi aldıklarını anlatan kaynak, "Mevzilerin güçlendirilmesi için gereken tedbirler alındı. Ordu birliklerimiz şimdi her türlü saldırıyı püskürtebilir" dedi.

Ortadoğu Haberleri

Rojhılat’taki Siyasi Partilerden Yeni İttifak
Kürt modacı Saze Salih, Paris Moda Haftası'nda kadın savaşçının saçlarının kesilmesini anlattı
İç Güvenlik Güçleri'nden Kürt mahallelerine ilişkin açıklama
Herkesin aklındaki soru: Gazze'yi kim yönetecek?
Suriye ve İsrail arasındaki güvenlik anlaşması: Olasılıklar ve zorluklar