Şam'da askeri araca bombalı saldırı: En az 14 kişi öldü

.

Suriye'nin başkenti Şam'da askerleri taşıyan bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. İki bombanın patlaması sonucu en az 14 kişi öldü.

 Suriye’nin başkenti Şam'da askerleri taşıyan bir otobüse bombalı saldırı düzenlendi. En az  iki bombanın patladığı belirtilen saldırıda 14 kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Saldırı, halkın işe gittiği yoğun sabah saatlerinde, otobüs Hafız Esad köprüsünden geçtiği sırada meydana geldi. Resmi haber ajansı Sana'ya göre, üçüncü bir patlayıcı da ordu tarafından etkisiz hale getirildi.

Suriye hükümetinin silahlı isyancıları Şam çevresinden tamamen çıkarmasının ardından başkent ve çevresinde bu tür bombalı saldırıların sayısı son dönemde azalmıştı. 

Ortadoğu Haberleri

Prof. Dr. Abdullah Kıran’dan DEM Parti’ye: Kürtçe Yok, Haklar Yok, Gündemde ‘Sümer ve Erkeği Dönüştürme’ Var
AB'den Gazze'nin yeniden imarına 900 milyon euro destek
Bağdat’ta Yeşil Bölge üzerinde İHA alarmı!
İran Dışişleri müzakerelere dair yeni detayları açıkladı
İran'dan Kuveyt ve Bahreyn'e füze, ABD'den Keşm'e saldırı