Meclis'e 16 yeni fezleke gönderildi

.

Meclis’e 11 milletvekili hakkında 16 dokunulmazlık dosyası gönderildi. Meclis Karma Komisyon’a gönderilen fezlekelerin 2’si Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık hakkında düzenlendi.

Demokratik Bölgeler Partisi Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz ile CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve 8 HDP Milletvekili hakkında da fezleke düzenlendi.

Yasama dokunulmazlığının kaldırılması istenen HDP Milletvekilleri arasında Şanlıurfa Milletvekili Nusrettin Maçin hakkında 3, Şırnak Milletvekili Nuram İmir ile Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan hakkında 2, Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Tunceli Milletvekili Alican Önlü hakkında ise 1 fezleke Meclis’e geldi.

*Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz

Siyaset Haberleri

BM Güvenlik Konseyi Irak gündemiyle toplanacak
Katar basını: Kor Mor'a saldırı Xurmatu'dan gerçekleştirildi
YNK’de üst düzey istifa
Başkan Barzani: 'Kürdistan Diasporasının çabaları ulusal bir projedir'
Irak, Güney Kore yapımı hava savunma sistemi teslim alacak: Kürdistan Bölgesi kapsam dışı