Mardin-Kayyım, gece karanlığında ağaç katliamı yaptı

.

Kayyım yönetimindeki belediye ekiplerinin, tepkilerden çekindiği için gece saatlerinde ağaç katliamı yaptığı tahmin edilirken, ağaçların nereye götürüldüğü öğrenilemedi.

Mardin’de kayyım yönetimindeki Kızıltepe Belediyesi, ilçede dün gece saatlerinde ağaç kıyımı yaptı. Turgut Özal Mahallesi Sanayi Caddesi üzerindeki refüj ve kaldırımlarda bulunan ağaçlar, belediye ekipleri tarafından kepçelerle yerinden söküldü.

Sökülen ağaçlar daha sonra kamyonet tipi araçlara yüklenerek götürüldü. Ağaç kıyımı, çevrede bulunan yurttaşlar tarafından telefon görüntüleriyle kayıt altına alındı.

Kayyım yönetimindeki belediye ekiplerinin tepkilerden çekindiği için gece saatlerinde ağaç kesimi yaptığı tahmin edilirken, ağaçların neden söküldüğü ve nereye götürüldüğü öğrenilemedi. (MA)

Kurdistan Haberleri

İran’daki protestolara müdahalede can kaybı en az 7 bine ulaştı
Avrupa Parlamentosu Rojava'ya ilişkin tasarıyı kabul etti
AFP: Hol Kampı'ndaki yabancı ailelerin çoğu kaçtı
Rojava’da 12 Yıllık Öz-Yönetim Sonrası Yaşanan Trajedi
Diyarbakır Şeyh Said Meydanı'nda 1925 Milli Hareketi Anması