Kürdistan Parlamentosu’nda elektrik sorunu ele alındı

Bugünkü Kürdistan Parlamentosu oturumunun 2’inci bölümünde Medya alanında ticari reklam projeleri yasa tasarısının ele alınması yanı sıra güncel sorunlar da ele alındı.

Haber Merkezi- Bugün saat 11.00’da Kürdistan Parlamentosu’nda gerçekleşen olağan oturumunda Medya alanında ticari reklam karar tasarısı ele alındı.

Elde edilen bilgilere göre, Bugünkü parlamento oturumunda, elektrik kesintisi sorunu ve halka dağılımı ile yakıt konusu ele alındı.

Kürdistan Bölgesi Bakanlar Kurulu daha önce yaptığı açıklamalarda, Kürdistan Bölgesi’nin tüm kent ve ilçelerinde halka yakıt dağıtımının yapılacağını belirtmişti.

Ancak şu ana kadar sadece kırsal bölgeler ve kar yağışlarının erken olduğu alanlara yakıt dağılımı gerçekleştirildi. Kış mevsimi geldiği halde şuana kadar kent ve ilçelere yakıtın halka dağıtımı gerçekleştirilemedi.

Kaynak: Basnews

Siyaset Haberleri

Trump’ın İran’daki Kürt stratejisine Türkiye engeli mi?
Rojhılat’ta 5 Kürt 'Starlink kullanımı' suçlamasıyla gözaltına alındı
ABD mühimmat stoklarını tazelemek için düğmeye bastı: İki dev şirketle yeni imza
Sahadaki potansiyel ortaklar: Rojhılatlı Kürtlerle iş birliğinin fırsatları ve riskleri
Irak’ta İran’ın vekil milisleri ABD ve İsrail’e karşı savaşta üçüncü cephe açıyor