Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani Komel lideri ile görüştü

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Erbil’de Kürdistan İslamî Toplum Partisi(Komel) Genel Başkanı Elî Bapîr ile görüştü.

Haber Merkezi- Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Erbil’de Kürdistan İslamî Toplum Partisi(Komel) Genel Başkanı Elî Bapîr ile görüştü.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, bugün Kürdistan İslamî Toplum Partisi’nin Erbil’deki genel merkezini ziyaret etti. Barzani’ye Kürdistan Bölgesi Başkan Yardımcıları Şêx Cafer Mistefa, Mustefa Seyîd Qadir eşlik etti.

Barzani ve yardımcılarından oluşan heyeti,  Kürdistan İslamî Toplum Partisi genel Başkanı Elî Bapîr karşıladı.

Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani, Bağdat ile yapılan görüşmelerde Kürtlerin birlikte hareket etmesi için siyasi partiler ile görüşmeler geçekleştiriyor. Bu çerçevede Neçirvan Barzani dün Süleymaniye’de YNK ve Goran Hareketi yetkilileri ile bir araya gelmişti.

Siyaset Haberleri

AK Parti’nin ‘Terörsüz Türkiye’ raporu: Atatürk dönemindeki af sürecine benzeyecek, topluma kazandırmaya devlet öncülük edecek
Diyarbakır’da butik çarşısı açılıyor
AB Rus varlıklarını kalıcı olarak donduracak
Raftan indirilen Akbil davasında Erdoğan'a "gizli" beraat
Rusya göründüğü kadar dirençli değil —Putin zafere yakın olduğunu söylese de gerçekler farklı