Kılıçdaroğlu: Türkiye’yi mafyaya, çetelere, yağmacılara yedirmeyeceğiz

.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden gençlere seslenerek; “Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz” dedi ve seçim çağrısını yineledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolar ve mafya-siyaset ilişkisi ile ilgili iddialar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gençlere seslenen ve erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Gençler, merak etmeyin o gün gelecek ve bu başınıza gelenleri unutacaksınız. Pirüpak, tertemiz bir ülke vaadimdir size. Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, aynı zamanda paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Erdoğan, gel helalleşelim. Seçimden kaçılmaz. Hemen Seçim.”

Siyaset Haberleri

Okul saldırısı failinin babası Diyarbakır'da İstihbarat Şube Müdürlüğü yapmış
Hürmüz düğümü: Türkiye'de enerjiye zam baskısı
Rojhılatlı Kürt lider Avrupa Parlamentosu’nda konuştu: İran’da federal sistem kurulmalı
Kremlin: 'İran’daki savaş bizim savaşımız değil'
Neçirvan Barzani ile Fransa Büyükelçisi görüştü