İngiltere bayrağına benzeyen havluyu kurutmak için balkona asan mülteciye gözaltı

Kayseri'de yaşayan Reza K., İngiltere bayrağına benzeyen havluyu balkonuna astı, mahallelinin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Reza K, havluyu kurutmak için astığını söyledi.

Haber Merkezi - Türkiye- Kayseri'de, Mohammad Reza K, evinin balkonuna İngiltere bayrağına benzeyen havlusu astı, şikayet üzerine gözaltına alındı.

Kayseri Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Söz konusu havluyu kurutmak için balkonuna astığını iddia eden yabancı uyruklu şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Kayseri’de meydana gelen olayda, iddiaya göre İranlı Mohammad Reza K, üzerinde İngiltere bayrağının olduğu havluyu kurutmak için balkonuna astı. Bu sırada kimi vatandaşlar da Mohammad Reza K'ye tepki göstererek, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, Mohammad Reza K.'yi gözaltına aldı. Havluyu da alan polisler, Reza K’yi ifadesini alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Reza K. verdiği ifadede, "Ben ıslak olan havlumu kurutmak için balkona astım. Benim herhangi bir provokatif eylemim kesinlikle olmadı" dedi.

 

Siyaset Haberleri

14 barodan ortak Tahir Elçi açıklaması: Cezasızlık adım adım örüldü
Türkan Elçi: Şaşırmadım, üzgünüm
Bir nankör, bir dilbaz ve Türk-Amerikan didişmesi
AP Türkiye Raportörü Amor: “AB’nin sorunu Türkiye’yle değil Erdoğan’la
Fehim Taştekin: Bağdat’ın çözümü: PKK’ye siyasi mültecilik!