İdlib’te TSK gözlem noktasına hava saldırısı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) İdlib’in güneyindeki Şir Mağar’da bulunan 10 nolu gözlem noktası, Suriye hükümeti güçlerine ait savaş uçakları tarafından vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) İdlib’in güneyindeki Şir Mağar’da bulunan 10 nolu gözlem noktası, Suriye hükümeti güçlerine ait savaş uçakları tarafından vuruldu.

Edinilen bilgilere göre, sosyal medyada dolaşan bazı fotoğraf ve görüntülerde söz konusu bölgenin ateş altında olduğu görülüyor.

Suriyeli muhalif sosyal medya hesapları, Hama’nın kuzeybatısı ile İdlib’i birleştiren Gab Ovası semalarında yaklaşık 15 Rus ve Suriye savaş uçağının görüldüğünü ve bunu ağır bir bombardımanın izlediğini duyurdu.

Daha sonra hesaplara Gab Ovası’ndaki 10 nolu TSK gözlem noktasının hedef alındığını gösteren video ve fotoğraflar düşmeye başladı.

Siyaset Haberleri

İstihbarat şefinden veda günü bombası: “Fauci COVID’i başlatan Wuhan’daki araştırmayı fonladı, Kongre’ye yalan söyledi”
Washington ile Şam yakınlaşıyor: DSG'nin entegrasyonu ve Hizbullah'a karşı yeni plan
Reuters: Devrim Muhafızları Irak'ta Körfez ülkelerini hedef alan gizli hücreler kurdu
Hizbullah’ın İHA saldırısında biri komutan 4 İsrail askeri öldü
ENKS Sözcüsü: Suriye'de Kürtlerin, kendi bölgelerini yönetme hakkı var