Erdoğan: Karşılık veririz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 nedeniyle ABD'nin Türkiye'ye yaptırım uygulaması halinde karşılık vereceklerini söyledi.

  
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 nedeniyle ABD'nin Türkiye'ye yaptırım uygulaması halinde karşılık vereceklerini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, S-400 anlaşmasının bitmiş bir anlaşma olduğunu söyleyerek, Washington'un Türkiye'ye yaptırım uygulamayacağı görüşünde olduğunu dile getirdi.

ABD'nin olası bir yaptırıma karşı çok dikkatli olması gerektiğini belirten Erdoğan, Washington'un patriot savunma sistemi konusunda uygun bir teklifte bulunmadığını, F-35 programından çıkarılmaları halinde ise konuyu uluslararası mahkemelere taşıyacaklarını söyledi.
 

Siyaset Haberleri

İstihbarat şefinden veda günü bombası: “Fauci COVID’i başlatan Wuhan’daki araştırmayı fonladı, Kongre’ye yalan söyledi”
Washington ile Şam yakınlaşıyor: DSG'nin entegrasyonu ve Hizbullah'a karşı yeni plan
Reuters: Devrim Muhafızları Irak'ta Körfez ülkelerini hedef alan gizli hücreler kurdu
Hizbullah’ın İHA saldırısında biri komutan 4 İsrail askeri öldü
ENKS Sözcüsü: Suriye'de Kürtlerin, kendi bölgelerini yönetme hakkı var