DTSO’dan taziye evlerine ‘Aşı ol’ ziyareti

.

DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Kazmacı ve Diyarbakır Dernekler Platformundan oluşan heyet, kentte hızla artan Kovid-19 vakalarına karşı aşılanma oranının düşük olması nedeniyle kamuoyunu aşı olmaya davet için taziye evlerini ziyaret ettiler.

Taziye evlerini ziyaret eden Heyet, artan vaka sayılarına işaret ederek aşılamanın önemine dikkat çekti. Fiziki mesafenin korunması, maske takılması, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşları duyarlı olmaya davet edildi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Diyarbakır Dernekler Platformundan oluşturduğu heyette, DTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadri Kazmacı, Din Alimleri ve Dernekler Platformu adına Zahit Çiftkuran, ŞİVİDER Başkanı Aziz Özalp, Kulp Narlıca Derneği Başkanı Nusret Mutlu, Silvanlılar Derneği Başkanı Mehmet Çeliker ve Çüngüşlüler Derneği Başkanı Ahmet Bahçeci yer aldı. (Tigris)

Kurdistan Haberleri

Mazlum Abdi Avrupa Turuna Çıkıyor
Başkan Barzani, Trump’ın Özel Temsilcisi Barrack’ı Erbil’de Kabul Etti
Neçirvan Barzani ile Mazlum Abdi, Suriye'deki Kürtlerin durumunu görüştü
Neçirvan Barzani, Mazlum Abdi ve Tom Barrack'tan ortak mesaj:
Neçirvan Barzani–Tom Barrack görüşmesinin ayrıntıları paylaşıldı