Dört gün geçti Narin’den haber yok

.

Diyarbakır’da 21 Ağustos Çarşamba günü Kur’an kursundan evine dönerken kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran halen bulunamadı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos Çarşamba gününden beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor. Ancak aradan dört gün geçmesine rağmen küçük Narin’den haber yok.

Diyarbakır seferber oldu

Küçük Narin’in bulunması için Diyarbakır’daki tüm kamu kurum ve kuruluşları, ilgili sivil toplum kuruluşları, siyasetçiler seferber oldu. Şimdiye kadar herhangi bir ipucuna rastlanılmış değil. En son Narin Güran’a ait terliğin köyden 3 kilometre uzakta bulunduğu açıklanmış ancak terliğin Narin’e ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Köydeki okul kamera kayıtlarından küçük Narin’in kısa bir görüntüsü dışında şimdiye kadar hiçbir delil elde edilemedi. Gazetecilerin “şüphelendiğiniz biri var mı?” sorularına aile bireyleri kimseden şüphelenmediklerini ve kimse ile herhangi bir husumetlerinin olmadığını dile getirdi.

Kurdistan Haberleri

Kürtler dahil Suriye’deki bileşenler, BM heyetiyle bir araya geldi
Rusya'dan Merz'e alaycı yanıt: Siz oyunda değilsiniz
11. Yargı Paketi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi
Lacan'daki olaylarda yaralanan Peşmerge yaşamını yitirdi
Yunanistan'dan Ege adalarına 'İsrail Kalkanı'