Diyarbakır’da ‘kafa karıştıran’ atama: Atandı, alındı, iade edildi

.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir günlük mesainin ardından, görevden alınan Cafer Gülseven yeniden görevine atandı. Gülseven’in yerine dün atanan müdürün mesaisi de bir gün sürmüş oldu.

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir dönemdir atamalar dur durak bilmiyor. Yer değişiklikleri ile gündemdeki kurumda, 3 gün içinde ilginç bir sirkülasyon yaşandı. Bismil Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Cafer Gülseven, önceki gün, bir günlük mesainin ardından görevden alınmış, yerine Bismil İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulaziz Doğan atanmıştı.

Amida Haber'den İlyas Akengin'in haberine göre, Bismil Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dün atanan Abdulaziz Doğan da, Cafer Gülseven’in akıbetine uğradı. Doğan da bir gün mesai yaptı, bugün görevden alındı. Yerine, önceki gün görevden alınan Cafer Gülseven getirildi. Gülseven, 2 gün önce alındığı görevine geri döndü.

Öte yandan Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kayahan Şubaşı atandı. Subaşı'ndan boşalan şube müdürlüğüne de Zülfü Özkan atandı. Ergani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Atabey yeniden atandı. Ergani ilçe milli eğitim müdürü Ebubekir Ekin ise İl milli eğitim müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı.

Kurdistan Haberleri

PWK: Leyla Zana’ya Yapılan Küfür ve Hakaretleri Kınıyoruz
Kürdistan Bayrağı’nı sahiplenmek, tüm şehitlerimizin, halkımızın emek, mücadele ve fedakarlıklarını sahiplenmektir
PWK: 49’lar Olayı Unutulmadı, Unutulmayacak
Şam’dan DSG’ye ''3 birlik'' onayı: Entegrasyon görüşmelerinde kritik aşama
Ukrayna barış görüşmeleri: Süreç nasıl ilerleyecek?