Diyarbakır’da gündüz ortası ‘uyuşturucu’ kullanımı

.

Diyarbakır’da, kent ortasında toplanan çocuklar gündüz ortası uyuşturucu partisi düzenliyor. Gençlerin bataklığa düşmesi önlenmediği gibi tedavi amaçlı çalışmalar ise yetersiz kalıyor.

Diyarbakır’ın Huzurevleri Semti’nde çekilen madde kullanımı görüntüleri “pes artık” dedirtti. Bu görüntüler, Diyarbakır’ın işlek caddelerinden Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun birkaç metre ötesinde çekildi. Gündüz saat 12.00 civarı. İşlek haldeki demir yolunun etrafına kümelenen çocuklar madde kullanırken böyle görüntülendi. Yaşları 13-16 arasında değişen yaklaşık 10 çocuğun madde alan grupta olması, Diyarbakır’da madde kullanımının geldiği noktayı da gözler önüne serdi.

Vatandaş tepki gösterdi

Görüntüler, demiryolu yakınındaki caddeyi kullanan vatandaşların tepkisine neden oldu. Yetkilerin bir an önce müdahale etmesi istendi. (Amida Haber)

https://amidahaber.com/diyarbakir/diyarbakirda-gunduz-ortasi-uyusturucu-partisi-764h

Kurdistan Haberleri

PWK: Sayın Neçirvan Barzani’nin Evine Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz
Neçirvan Barzani'nin Duhok'taki konutuna saldırı: Sudani’den açıklama
İran’da 12 Yaşındaki Çocuklar İçin Seferberlik Programı İddiası
Irak’ta savaş yetkisi tartışması: Bağdat kontrolü merkezileştirmek istiyor
Mesud Pezeşkiyan’ın Oğlu’ndan Savaş Günlükleri: “Hiçbir Şey Normal Değil”