DİYARBAKIR- Amedspor evinde Bursaspor’u ağırlıyor!

.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin 6’ıncı haftasında bugün kendi evinde Bursaspor’u ağırlayacak.

Saat 19:00’da başlayacak karşılaşma, 33 bin kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

Daha önce mücadelenin hiçbir yayın organı tarafından yayınlanmayacağı belirtilen ve büyük tepki toplayan Amedspor-Bursaspor maçını yayınlayacak kanal da belli oldu.

Tartışmalar sonrası maç TRT Kurdi’de yayınlanacak

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz, yaptığı açıklamada mücadelenin TRT Kurdi kanalından yayınlanacağını duyurdu.

Banaz, “15 gündür gündemimizde olan konu. Birçok konuda irtibatlarımız oldu. Ev sahibi takımla irtibat kurduk. Karşılıklı bir seviyeye geldik. Bu süre zarfında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de bize desteklerini hissettik. TRT Kurdi’de maç yayını gerçekleşecek” dedi.

Beyaz Grup'ta puan durumu

Maçın hakemi Safa Yılmaz

Maçta Safa Yılmaz’ın hakemlik yapacağı belirtildi.

Yılmaz’ın yardımcılığını Şenol Bektaş ve Samet Özkul yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Kaplan olacak.

Ayrıca maçın bilet fiyatları da belli oldu.

Buna göre Kale Arkası 20 TL, Doğu Maraton 30 TL ve Batı Kapalı 50 TL .

Kurdistan Haberleri

Kürdistan Bölgesi’ne bir gecede 15’ten fazla saldırı
Başkan Barzani’den Saldırılara Sert Tepki: 'Kürdistan Hedef Alınıyor'
Tom Barrack : Irak, Kürdistan Bölgesi’nin Gelirlerini Kısıtlıyor
Rojava Kürt Liderliği ve Mazlum Abdi, Neçirvan Barzani’ye Yapılan Saldırıyı Kınadı
Başkan Neçirvan Barzani: Evime yapılan saldırı şahsıma değil, anayasal makama yapılmıştır!