Başkan Barzani’den FIFA ödülü alan Zaho taraftarına tebrik mesajı

Başkan Mesud Barzani, FIFA tarafından "Yılın En İyi Taraftarı" ödülünü kazanan Zaho Spor taraftarlarını ve tüm Kürdistan halkını tebrik etti.

Başkan Barzani, Zaho Spor’un kazandığı bu prestijli ödülün ardından bugün Zaho Bağımsız İdaresi Müdürü Guhdar Şêxo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Başkan Barzani, Zaho Spor’un elde ettiği uluslararası başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp yönetimini ve taraftarları kutladı.

Sahaya oyuncak yağmıştı

Zaho Spor taraftarları, 13 Mayıs’ta Zaho stadyumunda oynanan Hudud (Al-Hudood) maçı öncesinde gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlikle dünya gündemine oturmuştu.

Taraftarlar, kanser tedavisi gören ve hasta çocuklar için sahaya binlerce oyuncak fırlatmış, bu insani jest büyük takdir toplamıştı.

Bu duyarlı davranış, Zaho Spor’u FIFA "The Best" ödüllerinde "Yılın Taraftarı" kategorisinde dünyanın en iyi üç adayından biri arasına taşıdı. Yapılan değerlendirme sonucunda Zaho Spor taraftarı, "Dünyanın En İyi Taraftarı" ödülüne layık görüldü.

Kurdistan Haberleri

Peşmerge güçlerinin birleştirilmesi tamamlandı
Mesrur Barzani: Tüm Peşmerge güçleri Bakanlık çatısı altında toplandı
Cengiz Güngör: Parmaklıkların Gölgesinden Amed'teki Cenaze Törenine Mehdi Abi
Kürdistan Bölgesi’nde yeni eğitim yılı başladı
Suudi Arabistan'da hava saldırısı alarmı: Riyad'da patlama sesleri