Amedspor’a uygulanan deplasman yasağı 7 yıl sonra kaldırıldı

.

Amedspor’a deplasman maçlarında getirilen taraftar yasağı uygulaması 7 yıl aradan sonra kalktı.

 TFF 2. Lig Beyaz grupta Play-Off’lara katılmayı garantileyen Amedspor’da sıcak bir gelişme yaşandı. Amedspor’a deplasman maçlarında getirilen taraftar yasağı uygulaması 7 yıl aradan sonra kalktı.

Amidahaber'in haberine göre taraftar yasağı uygulamasının kalktığını Amedspor Kulübü duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “20 Mayıs Cumartesi günü, saat 15:00'de İzmir Menemen Şehir Stadında oynayacağımız Menemen F.K karşılaşması için deplasman yasağı bulunmamaktadır. Misafir takım biletleri maç günü gişeler de satılacaktır. Bilet fiyatı 40 TL olarak belirlenmiştir" denildi.

Kararı memnuniyetle karşıladıklarını belirten Mezopotamya Taraftarlar Derneği Federasyonu Başkanı Ramazan Tugay, “Geçtiğimiz aylarda Batman ve Hatay’da kalkmıştı. Onun dışında Türkiye’nin birçok yerinde taraftar yasağı uygulandı. TFF’ye bağlı olan Amedspor her deplasmanda küfürler ve ırkçı hakaretlere maruz kalıyordu. Play Off müsabakalarında taraftar yasağı uygulamasının kalkmasını istiyoruz. İzmir’deki deplasman yasağının kalkması sevindirici” ifadelerini kullandı.

Kurdistan Haberleri

YNK yetkilisi: Peşmerge'nin birleşmesi KDP-YNK yakınlaşmasının önünü açabilir
Irak Başbakanı: Şii milisler silah bırakmak için Türk askerinin çekilmesini istedi
Şoreş İsmail: Peşmerge artık birleşik ve profesyonel bir ordu
Kürdistan Bölgesi Başkan Yardımcısı: Peşmerge Bakanlığı dışındaki her güç milistir
Fransa ve İngiltere'den Suudi Arabistan'a askeri destek