Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı gözaltına alındı

.

Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda Elaldı ailesi üyesi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş şube ekipleri sabaha karşı Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı ve ailesine yönelik aynı anda birçok eve baskın yaptı.

Amida Haber'e göre, operasyon kapsamında aralarında Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı'nın da aralarında olduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi öğrenilemezken, gözaltına alınanlar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yıldırım: Play off öncesi operasyon kabul edilemez

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk yolundaki takımımızın iki gün sonra başlayacak play off maçları öncesinde yapılan bu operasyonu kabul etmiyoruz" dedi.

Play off maçı iki gün sonra

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amedspor, ligi 60 puanla 4'üncü sırada tamamlayarak play off'a kalmayı başardı. Amedspor'un rakibi ise ligi 5. sırada tamamlayan 24 Ercinzanspor oldu. 

Amedspor ile 24 Erzincanspor arasındaki maç, 25 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Diyarbakır Stadı'nda oynanacak.

Kurdistan Haberleri

SOL VE SOSYALİZMİN KEMALİZM İLE İMTİHANI
Haseke’de Kürtçe eğitim hakkı eylemine saldırı: Yaralılar var!
Amiri’den Şengal ve Ninova’daki ihtilaflı bölgelere ilişkin uyarı
1985 tarihli gizli belge: Irak uçakları Rojhilat’ta 50 evi bombaladı
Komela: Demokratik Entegrasyon yaklaşımı Kürtlerin ulusal haklarını yok sayıyor