AKP önünde beşinci günde beşinci gözaltı

OHAL döneminde yayımlanan KHK ile ihraç edilen Cemal Yıldırım’ın AKP binası önünde yapmak istediği eyleme beşinci günde de izin verilmedi.

Ankara Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü’nden Olağanüstü Hal (OHAL) döneminde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen ve Ankara’da AKP İl Binası önünde beş gündür oturma eylemi yapmaya çalışan Cemal Yıldırım, bugün de (20 Eylül) polis tarafından gözaltına alındı.

 

16 Eylül’den itibaren saat 12.00 ile 13.00 saatleri arasında eylem yapmak isteyen Yıldırım’ın eylemine beş gün de polis tarafından izin verilmedi. Yıldırım’la birlikte eylem yapan, darbe girişimi nedeniyle çocukları tutuklu bulunan anneler de katıldıkları eylemlerde gözaltına alındı.

DUVAR

Siyaset Haberleri

İsrail Laricani’nin öldürüldüğünü iddia etti; İran yalanlamadan el yazısını paylaştı
Hamas’tan İran liderine gizli mektup: Silahsızlanmayacağız
Axios: Trump, Hark Adası'na kara birliklerini göndermeyi düşünüyor
Hürmüz misyonuna Almanya, Japonya ve Avustralya'dan ret
Halepçe Katliamı’nın üzerinden 38 yıl geçti