Ahmet Şık: Yargı mensupları kimin terörist kimin çete lideri olduğuna karar verecek

.

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'tan Erdoğan'a: Memlekete hukuk geldiğinde yargı mensupları kimin terörist kimin çete lideri olduğuna karar verecek.

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, “AKP bir suç örgütü olduğu için kapatılacak" sözleri üzerine kendisine, 'Bu zat teröristin tekidir'  diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Şık, "Memlekete hukuk geldiğinde, yargı mensupları kimin terörist kimin çete lideri olduğuna karar verecek" ifadelerini kullandı.

Şık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İktidarınız sona erip memlekete hukuk geldiğinde, menfaatini değil hukukun haysiyetini önemseyen şimdiki gibi kuklaya çevirdiklerinize benzemeyen yargı mensupları kimin terörist kimin çete lideri olduğuna karar verecek. O zaman konuşuruz bu konuyu” ifadelerini kullandı.

Kurdistan Haberleri

AFAD duyurdu: Urfa'da 5,4 büyüklüğünde deprem
İran heyetinin New York’tan dönüşü belirsiz: Bessent’ten dikkat çeken açıklama
Erbil’de Rojhilatlı peşmergelerinin ailelerine ait evlere İHA saldırısı
Irak'la anlaşma: Türk askeri Başika'dan çekiliyor
Şara: “Türkiye’nin Suriye’deki üslerine yasal statü geliyor”