ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden Antep saldırısına yönelik açıklama!

.

Rojava'dan Antep'e yönelik yapılan roket saldırısına değinen ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, “Bu şiddeti ve haklı görülemeyecek saldırıyı güçlü bir şekilde kınıyoruz” açıklamasına yer verdi.

Antep'in Karkamış ilçesine düzenlenen roketli saldırıya ilişkin ABD'nin Ankara Büyükelçiliği tarafından bir açıklama yapıldı.

Resmi sosyal medya Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayan Büyükelçilik şu paylaşımda bulundu:

"ABD'nin Türkiye'deki Diplomatik Temsilciliği olarak, bugün Karkamış’ta üç masum insanın hayatını kaybetmesinden dolayı yas tutan Türk halkına katılıyoruz. Bu şiddeti ve haklı görülemeyecek saldırıyı güçlü bir şekilde kınıyoruz."

Bu sabah Antep'in Karkamış ilçesine havan toplu saldırı düzenlendiği bildirilmişti. Bölgeye çok sayıda ambulansın yönlendirildiği olay sonucunda ilk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Kurdistan Haberleri

PWK: Leyla Zana’ya Yapılan Küfür ve Hakaretleri Kınıyoruz
Kürdistan Bayrağı’nı sahiplenmek, tüm şehitlerimizin, halkımızın emek, mücadele ve fedakarlıklarını sahiplenmektir
PWK: 49’lar Olayı Unutulmadı, Unutulmayacak
Şam’dan DSG’ye ''3 birlik'' onayı: Entegrasyon görüşmelerinde kritik aşama
Ukrayna barış görüşmeleri: Süreç nasıl ilerleyecek?