PDK: YNK ve diğer partilerle görüşmelere başlıyoruz

.

Kürdistan Demokrat Partisi (PDK) Merkez Komite Üyesi Seîd Selîm yaptığı açıklamada, PDK olarak diğer siyasi partilerle görüşmelere başlayacaklarını belirtti.

Konuya ilişkin Basnews’e açıklamalarda bulunan Seîd Selîm, PDK heyetinin Kürdistan Bölgesi siyasi parti ve taraflarıyla özellikle de Kürdistan Yurtseverler Birliği (YNK) ile görüşmelere başlayacağını dile getirdi.

Görüşmelerin başlama tarihine ilişkin sorulan soruya Seîd Selîm şunları belirtti: “Görüşme tarihini ve görüşmeleri gerçekleştirecek heyeti henüz belirleyemedik. En kısa sürede bunlar belirlenecektir.”

Görüşmelerin ve toplantıların içeriklerine ilişkin PDK Merkez Komite Üyesi Seîd Selîm, “Görüşmeler Kürdistan Bölgesi iç gelirleri, genel seçim ve Bağdat’la ilgili problemleri müzakere etmek üzere olacak” dedi.

Kurdistan Haberleri

Sipan Hemo: DSG fiilen sona erdi, yakında resmen açıklanacak
İran doğruladı: Deniz Kuvvetleri Komutanı Ali Rıza Tengsiri öldürüldü
Irak bayrağı taşıyan Haşdi Şabi güçleri İran’da görüntülendi!
İran'da birçok kent ağır bombardıman altında: Elektrikler kesildi, havalimanları vuruldu
Suriyeli yetkili: Semalka’yı uluslararası kapı yapma planımız yok