Medvedev: Mahşerin atlıları yola çıktı

.

Rusya lideri Putin'e en yakın isimlerden olan güvenlik şefi Dimitry Medvedev yayınladığı son mesajda "Mahşerin atlıları çoktan yola çıktı" dedi.

Rusya eski Devlet Başkanı ve Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitry Medvedev, Telegram hesabından sıklıkla sert mesajlar yayınlamasıyla ilgili sorulara yanıt verdi. 

'ONLARDAN NEFRET EDİYORUM'

İngiltere basınında çıkan haberlere göre, Medvedev yaptığı son açıklamada "Sıklıkla Telegram paylaşımlarımın neden bu kadar sert olduğuna dair sorular alıyorum. Çünkü onlardan nefret ediyorum. Onlar yozlaşmışlar. Onlar Rusya'nın ölümünü istiyorlar. Ve ben hayatta oldukça onların yok olması için elimden geleni yapacağım. Mahşerin atlıları çoktan yola çıktı" ifadelerini kullandı.

'UKRAYNA'NIN KARAR ALMA MERKEZLERİ VURULABİLİR'

Medvedev geçen hafta Katar merkezli El Cezire kanalına yaptığı açıklamada da ABD'nin Ukrayna'ya silah desteği sağlamasıyla ilgili "Bu tür silahlar Rusya topraklarına karşı kullanılırsa, ülkemiz silahlı kuvvetlerinin, karar alma merkezlerini vurmaktan başka çaresi kalmayacak. Ancak anlaşılmalıdır ki, nihai karar alma merkezleri ne yazık ki Kiev topraklarında bile değil. Bu yüzden kesinlikle dikkate alınması gereken bir tehdit" demişti.

Kurdistan Haberleri

Suriye’nin Kürt meselesinde yavaş ilerleme, yüksek risk
ABD’nin Ortadoğu’daki askeri üsleri nerede, bölgede ne kadar gücü var?
ABD’ye ait askeri konvoy Rojava’dan Kürdistan Bölgesi’ne geçti
Lavrov: 'Orta Doğu'da durumun yakın zamanda düzelmesi olası değil'
Başkan Barzani, ENKS heyetiyle görüştü: Kürt Birliği Vurgusu