Yurtsever Demokrat İttifak Muş  Bürosu Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Muş Bürosu Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Muş Bürosu Coşkulu ve Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

A+A-

Yurtsever Demokrat İttifak Muş  Bürosu Coşkulu ve  Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Muş Seçim Bürosu 03.03.2019 günü   genç ve  kadınların ağırlıkta olduğu  yüzlerce insanın katılımıyla, coşkulu, kitlesel bir katılımla açıldı.

70af7aa3-67ad-4fb0-9a6f-d2a5e9fad92e.jpeg

Yurtsever Demokrat İttifak Muş Bürosu’nun açılışından önce, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur, PSK Genel Başkan Yardımcısı Zülküf Baran, Yurtsever Demokrat İttifak  Muş bağımsız adayı Ali Ziver Çakı,  Diyarbakır bağımsız adayları Zeki Ekinci, Hidayet Fidan  ile çok sayıda Kürdistani siyasetçi, PAK ve PSK’nin yönetici, üye ve taraftarları ile Muş’tan genç, kadın geniş bir kitlenin katılımıyla,  Muş şehir merkezinde yaklaşık 1KM’lik bir yürüyüş gerçekleştirildi. Muş halkı  Yurtsever Demokrat İttifak’ın yürüyüşüne sıcak bir ilgi gösterdi. 

ce17f5ca-f829-4ee5-a931-1c71a42faa22.jpeg

Yürüyen kitle Yurtsever Demokrat İttifak Muş Bürosu’nun önüne geldi. Burada bekleyen kitle ile birlikte seçim bürosunun açılışı yapıldı. PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, Yurtsever Demokrat İttifak  Muş bağımsız adayı Ali Ziver Çakı ve Ziver Çakı’nın annesi birlikte kurdeleyi keserek seçim bürosunun açılışını yaptılar.

 

Kitle büroda toplandıktan sonra, PAK Parti Meclisi üyesi Mirza Akar açılışa  katılanlara teşekkür etti ve Yurtsever Demokrat İttifak’ın önemine dair kısa bir konuşma yaptı.

 

Ardından PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, Muş bağımsız adayı Ali Ziver Çakı Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamalarda bulundular. 

 

Yurtsever Demokrat İttifak Muş Bürosu’nun açılışı şehir içinde yapılan yürüyüş, genç ve  kadınların kitlesel, coşkulu katılımı, Muş halkının sıcak ilgisiyle umutları yeşerten bir kitle eylemine dönüştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.