Yurtsever Demokrat İttifak Mardin’de Yerel Seçim Startını Verdi

Yurtsever Demokrat İttifak Mardin’de Yerel Seçim Startını Verdi

Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Seçim Komisyonu, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Kürdistan Özgürlük Partisi (PAK) Genel Başkanı Mustafa Özçelik ve Kürdistan Sosyalist Partisi (PSK) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel'in katılımıyla toplandı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur ve PSK Genel Başkan Yardımcısı Zülküf Baran, 17 Ocak 2019 günü  Yurtsever Demokrat İttifak'ın Mardin Komisyonu ile 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için yapılacak çalışmalara dair bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Mustafa Özçelik ve Bayram Bozyel, Yurtsever ve Demokrat İttifak'ın yerel seçimlere yönelik siyaseti ve çalışmaları hakkında Mardin Komisyonu'na bilgi verdi.
Mardin Komisyonu'nun farklı siyasi geleneklerden gelen  birçok şahsiyet ile daha da genişletildiği toplantıda,  çok sayıda bağımsız kadro da seçim çalışmalarına katılacaklarını beyan ettiler. 

 

Toplantıda ayrıca seçimler için çalışma programı hakkında görüş ve öneriler dile getirildi.
Yurtsever Demokrat İttifak'ın önümüzdeki günlerde bir dizi toplantı  ve görüşme gerçekleştirerek çalışma programını netleştireceği ifade edildi.

 

Ayrıca Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Mardin  ilçe belediyeleri için gösterilecek adaylar konusunda Komisyon yetkilendirildi.

 

pak1.jpgpak2-002.jpgpak3-003.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.