Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe'de yankı uyandırdı

Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe'de yankı uyandırdı

Yurtsever Demokrat İttifak'ın bugün bağımsız belediye başkan adaylarıyla gerçekleştirdiği bildiri dağıtımı etkinliği Kızıltepe'de ulusal bir sinerji yarattı.

A+A-

Yurtsever Demokrat İttifak Mardin ve Kızıltepe bağımsız adayları Abdulkadir Demir ve Şeyhmus Ünal bugün (16.03.2019) PSK Genel Başkanı Mesut Tek, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PDK Bakur Sözcüsü Hamit Kılıçaslan,Yurtsever Demokrat İttifak Mardin Yerel Komisyonu üyeleri, PSK, PAK yönetici ve üyeleri ve bazı Kürt siyasetçileriyle birlikte Mardin’in Kızıltepe ilçelerinde Yurtsever Demokrat İttifak seçim bildirgesini, seçim aracının Kürtçe marş ve şarkıları eşliğinde, esnafa ve halka kitlesel bir katılımla dağıttı. 

İki saati aşkın  bir süre, Kızıltepe'nin  en işlek caddelerinde ve Özgürlük Meydanı'nda binlerce bildirinin dağıtıldığı etkinlikte Kızıltepe esnaf ve halkı Yurtsever Demokrat İttifak’ı sıcak bir ilgiyle karşıladı.

Yıllardır, HDP ve onun gibi diğer partiler dışında hiçbir siyasi oluşum, böylesi bir etkinlik gerçekleştirmemişti.

Böylesi kitlesel bir katılımla bildiri dağıtımı ve Kızıltepe halkıyla birebir temas, ulusal heyecanın ve umudun yeşermesine vesile oldu.

qoser2-001.jpgqoser3-001.jpgqoser4-001.jpgqoser5-003.jpgqoser6-001.jpgqoser7.jpgqoser8.jpgqoser9-001.jpgqoser10.jpgqoser11.jpgqoser13.jpgqoser14.jpgqoser15.jpg126.jpg111.jpg125.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.