Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe Bürosu Kitlesel Bir Katılımla Açıldı

Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe Bürosu 23.02.2019 günü kitlesel bir katılımla açıldı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, PAK Genel Başkan Yardımcısı Nurullah Timur ile Mardin Büyükşehir bağımsız belediye başkan adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe bağımsız belediye başkan adayı Şeyhmus Ünal, Diyarbakır Kayapınar İlçesi bağımsız belediye başkan adayı Zeki Ekinci ile çok sayıda Kürdistani siyasetçi, PAK ve PSK’nin yönetici, üye ve taraftarları ile Kızıltepe halkı Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe Bürosu’nun açılışına katıldılar.

PAK Mardin İl Başkanı Bedran Acar Yurtsever Demokrat İttifak Kızıltepe Seçim Bürosu’nun açılış konuşmasını yaptı.

Ardından PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, Mardin Büyükşehir bağımsız belediye başkan adayı Abdulkadir Demir, Kızıltepe bağımsız belediye başkan adayı Şeyhmus Ünal, Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamlarda bulundular.

Konuşmaların ardından PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PSK Genel Başkan Yardımcısı Bayram Bozyel, Yurtsever Demokrat İttifak’ın bağımsız adayları ve geniş bir kitleyle birlikte Kızıltepe içinde yürüdüler. Kızıltepe halkı yürüyen kitleye ve Yurtsever Demokrat İttifak büyük bir ilgi gösterdiler.

buro-qoser1.jpgboruqoser2.jpgbur-qoser4.jpgboru-qoser5.jpgburo-qoser6.jpgburo-qoser7.jpgburo-qoser8.jpgboru-qoser5-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.