Yurtsever Demokrat İttifak Batman'da da yerel seçimlere girecek

Yurtsever Demokrat İttifak Batman'da da yerel seçimlere girecek

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün ve PAK Yöentim Kurulu üyeleri Mustafa Kalhan ve Vahit Aba bugün Batman'da, yerel seçim çalışmaları kapsamında Batman PAK İl Teşkilatıyla toplandı.

A+A-

PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün ve PAK Yöentim Kurulu üyeleri Mustafa Kalhan ve Vahit Aba bugün 20.01.2019'da Batman'da, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında Batman PAK yöntici ve üyeleriyle bir araya geldi.

PAK Genel Başkanı Sayın Mustafa Özçelik, Yurtsever Demokrat İttifak'ın yerel seçim çalışmaları hakkında PAK Batman İl Teşkilatı yönetici ve üyelerine bilgi verdi.

31 Mart yerel seçimlerine katılım koşulları ve yolarının değerlendirildiği toplantıda genel olarak Batman'da yerel seçimlere katılmanın gerekliliği ve gözle görülür bir potansiyelin varlığı tespit edildi.

Toplantıda, geniş bir değerlendirmenin ardından, PAK ve PSK yöneticilerinin onayıyla Batman'da da yerel seçimlere katılma kararı alındı.

Ayrıca toplantıda, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik ve PSK Genel Başkanı Mesut Tek'in katılımıyla 2019 Ocak sonunda,  geniş bir toplantı yapılması karara bağlandı. Yapılacak olan bu toplantıda Yurtsever Demokrat İttifak Batman Komisyonu tespit edilecek ve çalışmalara başlayacak.

Ayrıca Batman Belediye başkan adayının yespiti konusunda Yurtsever Demokrat ttifak Batman Komisyonu yetkilendirilecek ve kısa bir süre sonra karara bağlanacak.

batman2.jpgbatman3.jpgbatman4.jpgbatman5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.