Yurtsever Demokrat İttifak Bağlar ve Kayapınar bürosunu açtı

Yurtsever Demokrat İttifak Bağlar ve Kayapınar bürosunu açtı

Yurtsever Demokrat İttifak Diyarbakır Bağlar ve Kayapınar Seçim Bürosu 09.03.2019 günü kitlesel bir katılımla açıldı.

A+A-

Yurtsever Demokrat İttifak  Diyarbakır bağımsız adayları Sait Aydoğmuş, Ramazan Kahramaner, Zeki Ekinci, Hidayet Fidan, Mardin bağımsız adayı Abdulkadir Demir  ile çok sayıda Kürdistani siyasetçi, PSK ve PAK’ın yönetici, üye ve taraftarları seçim bürosunun açılışına katıldılar.

Büronun açılışından önce, PSK Genel Başkan Yardımcısı Calal Yıldız kısa bir açılış konuşması yaptı ve konuşmacıları takdim etti.

PSK Genel Başkanı Mesut Tek, PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün, Yurtsever Demokrat İttifak  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bağımsız adayı Sait Aydoğmuş, Kayapınar Belediyesi bağımsız adayı  Zeki Ekinci, Bağlar Belediyesi bağımsız adayı Hidayet Fidan , Yurtsever Demokrat İttifak’ın anlam, önem ve tarihsel rolü üzerine açıklamalarda bulundular. 

Ardından PSK Genel Başkanı Mesut Tek, PAK Genel Başkan Yardımcısı Kasım Ergün,Kürt siyasetçi Mele Arif Sümerkan, Yurtsever Demokrat İttifak  Diyarbakır bağımsız adayları Sait Aydoğmuş, Zeki Ekinci, Hidayet Fidan, birlikte kurdeleyi keserek seçim bürosunun açılışını yaptılar.

Seçim Bürosunun açılışından sonra, Yurtsever Demokrat İttifak  Diyarbakır bağımsız adayları , çok sayıda PSK ve PAK yönetici ve üyeleriyle birlikte Tesisler  semtindeki esnaflara ve o bölgedeki haftalık  Semt Pazarı’ndaki esnaf ve halka Yurtsever Demokrat İttifak’ın seçim bildirgesini dağıttılar. Esnaf ve halk Yurtsever Demokrat İttifak adaylarını  sıcak bir ilgiyle karşıladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.