Türkiye'de 24 saatte 6 kadın öldürüldü

Türkiye'de 24 saatte 6 kadın öldürüldü

.

A+A-

 Denizli'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Meral Sivrikaya, İzmir'de nişanlısı tarafından öldürülen Nagihan Üste, Osmaniye'de yaşayan 12 yıllık eşi tarafından öldürülen Serpil Fikirli, sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine Türkiye ve Avrupa’dan tepkiler sürerken 24 saatte 6 kadın katledildi.

Denizli, İzmir, Osmaniye, Antalya, Adana ve İstanbul'da gerçekleştirilen kadın cinayetleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Meral Sivrikaya, boşanma aşamasındaki eşi Erkan Sivrikaya tarafından katledildi.

İzmir'de 33 yaşındaki Nagihan Üste, nişanlısı polis Fırat Köksal, tarafından öldürüldü. Köksal, silahıyla kadına ateş açtı. Daha sonra aynı silahla kendini vurdu.

Osmaniye'de yaşayan 12 yıllık evli, 3 çocuk annesi Serpil Fikirli, bir süre önce geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi Cemil Fikirli tarafından bıçakla vurularak öldürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde işlediği suç nedeniyle 4 yıldır bulunduğu cezaevinden corona virüs sürecinde izinli olarak çıkan Besat Doğan, boşanma aşamasında olduğu Rabia Doğan’ı silahla öldürdü.

Adana'da Mehmet Fevzi ve eşi Elif Atay çifti evlerinde vurulmuş halde bulundu. Hayatını kaybettiği belirlenen karı kocanın ölümüyle ilgili 4 şüpheli adliyeye sevk edilirken gözaltına alınan zanlı Oğuzhan Ü. Mehmet Fevzi Atay'ın uzaktan akrabasıydı. Aynı zamanda Elif Atay'ın da eski öğrencisiydi.

İstanbul Bağcılar'da, 4 kişi yabancı uyruklu kadın ve erkeğin evine geldi. Evde çıkan arbedede kadını bıçakla öldürüp erkeği yaraladıktan sonra da kaçtılar.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde ise 18 gündür kayıp olan Zülfi Nur Bakır ölü olarak bulundu.


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.