Tüp patlamasında uzman çavuş ve oğlu öldü

Tüp patlamasında uzman çavuş ve oğlu öldü

.

A+A-

Şanlıurfa Suruç'ta tüp patladı. Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli patlamada vefat etti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir evde meydana gelen tüp patlaması sonucunda bir uzman çavuş ile oğlu öldü, askerin eşi ve kızı yaralandı.

Barış Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki bir apartmanın 6. katında yaşanan patlamada İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli vefat etti. Patlama sonrasında evde yangın çıktı. Serpinli'nin patlamada yaralanan eşi ve kızı Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Patlama etkisiyle daireden kopan beton ve cam parçaları park halindeki araçların üzerine düştü. 


VALİ BÖLGEYE GİTTİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, ilçede patlamanın yaşandığı bölgede inceleme yaptı. Vali Erin, sosyal medya hesabından "Suruç ilçemizdeki ikametinde meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden jandarma personelimiz Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli'ye ve oğluna Allah'tan rahmet, hastanede tedavileri devam eden eşine ve kızına acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun" açıklamasını yaptı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.