Trump'tan veda mesajı: Hareketimiz daha yeni başlıyor

Trump'tan veda mesajı: Hareketimiz daha yeni başlıyor

.

A+A-

Görev süresi bugün dolacak olan ABD Başkanı Donald Trump, hazırladığı yaklaşık 20 dakikalık videoyla veda etti.

Donald Trump, yeni bir yönetimin görevi devralacağını belirterek, “Bu hafta yeni bir yönetim göreve gelecek. Amerika'yı güvenli ve refahta tutma konusunda kendilerine başarılar diliyorum. Kendilerine en iyi dileklerimizi sunuyoruz ve şans diliyoruz” dedi.

Trump, 6 Ocak'ta destekçileri tarafından Kongre binasına düzenlenen saldırının tüm halkı “dehşete düşürdüğünü” ve bu olayın hiçbir şekilde hoş görülemeyeceğini aktardı.

Trump, “Çarşamba günü öğlen saatlerinde görevi yeni yönetime devretmeye hazırlanırken, hareketimizin daha yeni başlayacağını bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Joe Biden'ın yemin törenine katılmayarak çok uzun süre sonra bir geleneği bozmaya hazırlanan Trump'ın sabah saatlerinde Andrews Üssü'nde düzenlenecek etkinliğin ardından Washington'dan ayrılması bekleniyor.

Bu arada, Trump'ın son dönemde yakın çevresiyle yeni bir siyasi parti kurma konusunu konuştuğu iddia edildi.

Wall Street Journal gazetesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, bugün Beyaz Saray'a veda edecek Trump, yeni bir siyasi parti kurma hazırlığında.

Son günlerde yakın çevresine Trump'ın bu yeni partiden söz ettiğini aktaran kaynaklar, partinin isminin ise "Patriot (Vatansever) Party" olacağını kaydetti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.