Sivas ve Mardin’de trafik kazası:2 ölü

Sivas ve Mardin’de trafik kazası:2 ölü

Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Mardin’in Nusaybin ilçesinde de kontrolden çıkan otomobil refüje uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i bebek 2 kişi de yaralandı.

A+A-

Haber Merkezi - Mürsel Yeşilyurt (75) yönetimindeki 74 AJ 309 plakalı otomobil, Suşehri-Sivas kara yolunun Sarice (Aşağısarıca) Köyü yakınlarında yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı.

Kazada sürücünün eşi Sariye Yeşilyurt, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, sıkıştıkları yerden Suşehri Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas’a sevk edildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde de kontrolden çıkan otomobil refüje uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1’i bebek 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Kızıltepe-Nusaybin karayolu Qesra Serçixan (Durakbaşı) Köyü mevkiinde sürücüsü henüz belirlenemeyen 73 AK 473 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje uçtu.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yoldan geçenlerin de yardımıyla otomobilde sıkışan Erdal Babat (38), Fatma Babat (38) ve Sami Erol Babat (1) sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Sağlık ekipleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Fatma Babat yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Babat’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.