Şimoni Diril İstanbul’da defnedildi

Şimoni Diril İstanbul’da defnedildi

Beytüşşebap'ta kayboduktan 69 gün sonra 20 Mart'ta cenazesi bulunan Şimoni Diril, otopsi işlemlerinin ardından İstanbul’a getirilerek defnedildi.

A+A-

 

Haber Merkezi - Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Kovankaya (Mehri) köyünde yaşayan Hurmuz ve Şimoni Diril’den 11 Ocak'tan bu yana haber alınamıyordu. Şimoni Diril’in cenazesine 20 Mart’ta ulaşılmıştı. Şırnak’ta yapılan otopsi işlemlerinin ardından Şimoni’nin cenazesi İstanbul’a getirilerek Feriköy’de bulunan Latin Mezarlığı’na defnedildi.

Covid-19 salgını nedeniyle sağlık ve güvenlik tedbirleri amacıyla sadece aile bireyleri cenazesi törenine katıldı.  Aile Covid-19 salgını nedeniyle taziyenin kurulmayacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Kovankaya (Mehri) köyünde yaşayan Hurmuz ve Şimoni Diril’den 11 Ocak'tan bu yana haber alınamıyordu. 69 gün boyunca yapılan arama çalışmalarında hiçbir ize rastlanmamış, Şimoni Diril’in cenazesi evinin yakınında bulunmuştu.

Görgü tanıkların beyanına göre köye yakın bir derenin yanında bulunan Şimoni Diril’in vücut bütünlüğünün bozulduğu ve vücudunda morarmaların meydana geldiği belirtilmişti. Şimoni Diril’in otopsi raporu ile ölüm sebebi araştırılıyor. .

MA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler