Şeytan istilasını yok etmek için...

Şeytan istilasını yok etmek için...

Kolombiya’nın liman kenti Buenaventura’da görev yapan Rubén Darío Jaramillo Montoya, şehrin ‘günah dolu sokaklarını temizlemek’ adına ordudan bir helikopter kiralama talebinde bulundu

A+A-

Kolombiya’nın liman kenti Buenaventura’da görev yapan Rubén Darío Jaramillo Montoya, şehrin ‘günah dolu sokaklarını temizlemek’ adına ordudan bir helikopter kiralama talebinde bulundu. Montoya, ‘operasyon’ için de 14 Temmuz tarihine işaret etti.

Bir radyo istasyonuna konuşan piskoposun, “Tüm Buenaventura’yı havadan dolaşmak ve üzerine kutsal su serpmek istiyoruz. Böylece limanımızı yok eden kötü ruhları kovup kovamadığımızı göreceğiz. Böylece tanrını lütfu gelecek ve sokaklarımızdaki kötülüklerden kurtulacağız” dediği belirtildi.


Montoya, “Bütün bu kötü şeylerin bittiğini, şeytanın defolup gittiğini görmek için kutsal suyu serptiğimizde bu tüm toplum için de mükemmel bir gösteri olacak” yorumunda bulundu.


Pasifik Okyanusu'ndaki en büyük limanlardan biri olan Buenaventura, uyuşturucu kaçakçılığı ve suç çeteleri arasındaki şiddet eylemleriyle sık sık gündeme geliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.