Sadr Hareketi'nden uyarı: Bir kaç günlük süreleri kaldı!

Sadr Hareketi'nden uyarı: Bir kaç günlük süreleri kaldı!

.

A+A-

 Irak'ta başkent Bağdat olmak üzere birçok kentte Sadr Hareketi destekçilerinin eylemleri devam ederken açıklamada bulunan Sadr Hareketi’nin Güvenlik ve Askeri Danışmanı Ebu Dua el-İsevi, “Taleplerinizin yerine getirilmesi için birkaç günden az süre kaldı” ifadesini kullandı.

Sadr Hareketi destekçilerine hitaben resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Sadr Hareketi’nin Güvenlik ve Askeri Danışmanı Ebu Dua el-İsevi, göstericilere teşekkür ederken yazın sıcak havasına rağmen göstericilerin başarılı olup, iradesini dayattığını ve reform isteyen liderleri Mukteda es-Sadr’a bağlılığını gösterdiğini ifade etti.

İsevi yayımladığı paylaşımında, göstericilerin Irak tarihinin yapraklarına canlı ve güzel bir örnek olarak girdiğini belirterek, göstericilerin taleplerinin gerçekleştirilmesi için birkaç günden az bir sürenin kaldığını vurguladı.

Sadr Hareketi yanlıları günlerdir Yeşil Bölge’deki eylemlerini sürdürürken, Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yaptığı açıklamada, Irak Parlamentosu’nun feshedilip erken seçimlere gidilmesini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.