RDI Ankara’da temaslarda bulundu

RDI Ankara’da temaslarda bulundu

Referandumu Destekleme İnisiyatifi Heyet ilk olarak İHD Genel Merkezi, ardından da Türkiye Tabipler Birliği’ni ziyaret etti. Heyet daha sonra CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

A+A-

Kürdistani partilerin oluşturduğu Referandumu Destekleme İnisiyatifi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

PSK Genel Başkanı Mesut Tek, PAK Genel Başkanı Mustafa Özçelik, PDK-Bakur Genel Başkanı Sertaç Bucak, ÖSP Genel Başkanı Sinan Çiftyürek ve Azadi Haraketi Sözcüsü Sıtkı Zilan’ın da aralarında bulunduğu Referandumunu Destekleme İnisiyatifi, referanduma destek için Ankara’da temaslarda bulundu.

Heyet ilk olarak İHD Genel Merkezi, ardından da Türkiye Tabipler Birliği’ni ziyaret etti. Heyet daha sonra CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Yaklaşık 40 dakika basına kapalı yapılan görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi önünde Kurdistan24’ün sorularını yanıtlayan PSK Genel Başkanı Mesut Tek, görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini söyledi. Mesut Tek, şunları söyledi:

“Kürdistan’da yapılacak referandum konusunda CHP Genel Başkan Kılıçdaoğlu ile görüşme yaptık. Biz kendi görüşmelerimizi paylaştık. Bu referandumun amacı hakkında kendisini bilgilendirdik. O da hem referandum konusunda hem de Kürt meselesi konusunda partisinin görüşlerini aktardı.”

Tek, Kılıçdaroğlu’nun referandum hakkında neler söylediği, destekleyip desteklemediği yönündeki bir soruya, “Görüşme oldukça olumlu bir atmosferde geçti. Olumlu bir görüşme oldu” demekle yetindi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.